Välkomna till Första Valpbokens sida!

Välkomna till Första Valpbokens sida!

Välkomna till Första Valpbokens nya sida!

I år firar vår Första Valpbok tioårsjubileum. I tio hela år har boken funnits och nått massor av valpägare. Den har blivit en ”bestseller” och legat i toppen av försäljningslistor hela tiden och vi har fått fantastiska recensioner av våra köpare.
Vi blev av Djurlandet AB utsedda till bästa budgetbok 2020 med motiveringen ”Det här är helt enkelt den perfekta familjeboken för dem som tänker skaffa hund, en självklar investering för familjen som ska skaffa hund, anser juryn. Kan verkligen rekommendera denna bok som varit till mer nytta än alla tjocka hundböcker som står i bokhyllan. Äntligen en bok alla orkar läsa. Den rymmer mycket information på få sidor utan att informationen känns kompakt. Varje mening går att ta till sig direkt.”

Vi firar detta jubileum med ett nytryck och en nyhet. Första Valpboken finns nu också på engelska, och vi tycker det ska bli väldigt spännande att kunna erbjuda boken på ett nytt språk.

En förändring till är att det nu inte följer en DVD med tillhörande filmer. Efter önskemål från många av våra köpare som inte har tillgång till DVD har vi nu lagt filmerna här. Du klickar in dig på ”filmer” och använder den information som finns i den bok du köpt.
Hör gärna av er om det är något som inte fungerar eller om det är något ni undrar över!

Hoppas boken och filmerna kommer till glädje!
Ulla och Monica / Första Valpboken

Kommentarer är stängda.
Translate »