Om valpboken

Om valpboken

Nya Första Valpboken – Forma din valp med enkla metoder från 8 veckors ålder.

Boken är en familjebok, så enkel och pedagogisk att hela familjen kan läsa förstå den. Monica som är författare är utbildad förskolelärare och Ulla som fotograferat och formulerat texterna är mellanstadielärare. Två pedagoger som skapat lättlästa texter och tydliga bilder som illustrerar olika övningar och träning i hundens utbildning.
Med boken följer en dvd som innehåller filmer på det som text och bild i boken beskriver. Boken är fylld med rolig träning där tonvikten ligger just på glädje under inlärningen. Innehållet motsvarar en liten valpkurs.

Det är många tankar och frågor som väcks när man skaffar valp. Även om man haft hund tidigare så står man plötsligt där med en ny liten individ och man upptäcker att man glömt en hel del om valpens första tid. Dessutom stöter man på frågor som kanske inte varit aktuella med de andra valparna som man haft.

Monica Hillman har lång erfarenhet av träning av hundar i alla åldrar. Nu delar hon med sig av sina kunskaper i bokform. Det är många som tjatat på Monica om att hon måste skriva en bok. Resultatet efter alla påtryckningar är en mycket lättläst bok som tar upp allt i från valpens resa hem till att bli rumsren och hur man lär in ord som ”hit” och ”nej”. Man får också råd bland annat om hur man gör med en valp som är väldigt bitig och hur man bör ensamträna valpen. En mycket matnyttig bok som visar träningen med tydliga bilder och enkla instruktioner. Boken passar även den lite äldre hunden som behöver en bättre vardagslydnad. I boken finns en kod för att kunna ladda ner instruktionsfilmer från hemsidan. En bra present för såväl den nyblivne hundägaren som för den något mer erfarna.

Beställ Monica Hillmans Nya Första Valpboken här.

Translate »